Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Πασχαλινές λαμπάδες 2019

Πιο λίγο από μήνας έμεινε μέχρι το Πάσχα... Αν είσαι και εσύ νονός και ψάχνεις μια λαμπάδα πρωτότυπη, με όνομα, με ποιοτικά υλικά και χειροποίητα στοιχεία, την ιδανική λαμπάδα δηλαδή για το βαφτιστήρι σου, έχω μερικές προτάσεις να σου κάνω!!!

Ξεκινώντας σου προτείνω την κλασική λαμπάδα με ξύλινο όνομα ή μονόγραμμα. Κάνει για οοοόλες τις ηλικίες και γίνεται σε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων!

 



Επίσης πολύ πολύ όμορφες είναι και οι λαμπάδες με ξύλινα στοιχεία όπως ανανάς, κάκτος, ινδιάνικη σκηνή. Σε όλες μπορώ να προσθέσω το όνομα με χειροποίητο κέντημα. 







Αν θέλεις όμως κάτι πιο luxe και λαμπερό έχω να σου προτείνω τις λαμπάδες με τα πορτοφολάκια και τις κασετίνες με πούλιες διπλής όψης. Πορτοφολάκια γοργόνες για τις πιο μικρούλες και κασετίνες για τα teens μας!!! Και εδώ φυσικά προσθέτω και το όνομα.







Για αγόρια και κορίτσια τώρα που είναι πολύ cool έχω να σου δείξω τις λαμπάδες με τα ξύλινα (μου αρέσουν πολύ τα φυσικά υλικά) μηνύματα YOLO, OMG, LOL. Προσωποποιημένες και αυτές!






Αν βέβαια  θες κάτι πιο ρομαντικό υπάρχουν και οι λαμπάδες με τις vintage καρτ ποστάλ. Η κάρτα στο πίσω μέρος έχει χώρο για να γράψεις τις ευχές σου στο αγαπημένο σου βαφτιστήρι το οποίο σε συνδυασμό με το όνομα το κάνει ακόμα πιο προσωπικό.



Αν αυτό που ψάχνεις είναι κάτι 100% χειροποίητο μπορείς να δεις τις λαμπάδες με το μπρελόκ το οποίο είναι φτιαγμένο από εμένα με αγάπη! Είναι διπλής όψης, στην μια έχει φυσικά το όνομα και στην άλλη ότι θέλεις!! 




Επίσης 100% χειροποίητη και προσωπική είναι  η λαμπάδα με το υφασμάτινο μονόγραμμα μέσα στο οποίο βρίσκεται ολόκληρο το όνομα. Και εδώ οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι ατελείωτοι...


Ακόμα ένα καινούριο υπέροχο σχέδιο είναι οι λαμπάδες με τα υφασμάτινα πορτοφολάκια μάτια!!! Συνδυασμένα με όμορφα υφάσματα και κορδέλες. 


Σε πιο παιχνιδιάρικο ύφος οι λαμπάδες με πουγκί με ξύλινο παιχνίδι, τρίλιζα ή μπόουλινγκ. Δεμένα με χρωματιστές κορδέλες και πολλά χειροποίητα πλεκτά στοιχεία. Και αυτές μπορούν φυσικά να γίνουν με όνομα.





Και τέλος αφού πολύ ψάχνουν λαμπαδίτσες εκτός από τα βαφτιστήρια και για τους κουμπάρους ή τους φίλους τους δες και το σετ από δύο πιο λεπτές λαμπάδες για ζευγάρι. Εδώ το έχω με ξύλινο Mr&Mrs αλλά πολύ εύκολα μπορεί να γίνει νονά - νονός ή ακόμα και με τα ονόματα τους.

Αυτά από μένα για τώρα. Φαντάζομαι σου έδωσα κάποιες ιδεές! Αν θες και άλλες βέβαια μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να τα πούμε!!! Καλό και ειρηνικό  Πάσχα σε όλους.

Μίνα