Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

Καλημέρα και καλή βδομάδα! Μια ανάσα από το Πάσχα και αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλους εμάς που αυτή την εποχή ψάχνουμε την πιο πρωτότυπη και προσωπική λαμπάδα για τα βαπτιστήρια μας!

Φέτος λοιπόν δημιούργησα πασχαλινές λαμπάδες σε ρομαντικό- έθνικ ύφος με ονειροπαγίδες. Οι ονειροπαγίδες είναι χειροποίητες σε λευκούς τόνους συνδυασμένες με παλ χρώματα...










Με πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση είναι οι παρακάτω λαμπάδες. Μέσα στο πουγκί έχει ένα ξύλινο παιχνίδι, μπόουλινγκ ή τρίλιζα! Εννοείται ότι μπορεί να προστεθεί και το όνομα του παιδιού!!!






Αυτές οι λαμπάδες είναι για 100% νεαρούς gentlemen όπως αναγράφεται άλλωστε!!! Ντυμένες με τζιν και ξύλινα στοιχεία καπέλο, μουστάκι, παπιγιόν.




Λαμπάδες με χειροποίητο μπρελόκ. Εδώ μπορούν να γίνουν σχεδόν τα πάντα... από ζωάκια μέχρι σούπερ ήρωες! Στο πίσω μέρος του μπρελόκ είναι κεντημένο και μονόγραμμα.




Vintage και ρομαντικές λαμπάδες με καρτ ποστάλ Sarah Kay. Στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχει χώρος για να γράψετε τις ευχές σας, βάζοντας έτσι στην λαμπάδα την δική σας πινελιά.







Χαρούμενες, προσωπικές και πάντα διαφορετικές είναι αυτές οι λαμπάδες με το χειροποίητο υφασμάτινο μονόγραμμα. Μέσα στο μονόγραμμα είναι κεντημένο και ολόκληρο το όνομα. Συνδυάζεται με τα χρώματα που αγαπάτε!






Και τέλος οι κλασικές και αγαπημένες σας λαμπάδες με ξύλινο όνομα ή μονόγραμμα!




Αν ψάχνετε λοιπόν την πιο προσωπική, χρωματιστή, ρομαντική, παιχνιδιάρικη λαμπάδα μάλλον κάπου εδώ θα είναι!!! Καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία σε όλους.